TOT-Buiten Be A Role-Model

Welke rol heb jij?


Herken jij dit? druk zijn, het goed willen doen voor iedereen, jezelf voorbij lopen, in een trein te zitten die niet te stoppen is? Zo ja, lees dan verder.

 

In 1 dag krijg je een inzicht in welke rollen jij hebt en hoe je de juiste prioriteit geeft aan de juiste rol. Dankzij leuke opdrachten krijg je een inzicht in je huidige manier van leven en hoe je het makkelijker kunt maken voor jezelf. Het leuke van de workshop is dat we veel buiten zijn en deels in beweging door middel van wandelen. De rustgevende omgeving van het park "Sonsbeek" draagt daar extra aan bij.

 

Waarom deze workshop?

- Een opgeruimd hoofd naar huis

- Je weet waar je prioriteiten liggen

- Je voelt je prettiger doordat je meer weet wat je wil.

- Lekker buiten kunt zijn

- Goede gesprekken met gelijkgestemden.

 

Wat kan ik verwachten:

Vanaf 9:30 is er een inloop met ontvangst met koffie en thee. om 10:00 uur beginnen we met het programma. Na de opening en de eerste opdracht gaan we met lekker naar buiten. Tijdens de wandeling kom je tot een beter inzicht van je rollen en welke invloed ze op je hebben. 

 

Lunch, rond het middag uur hebben we een lunch met broodjes, fruit, koffie, thee en Jus

 

Na de lunch gaan we verder met het programma. Waar we in de ochtend hebben gekeken naar welke rollen je hebt en welke invulling ze hebben, gaan we ons in de middag richten op welke prioriteit ze hebben en of dit in balans is. Na de sessie heb je dit beeld duidelijker en kun je starten met een makkelijker leven. Rond 16:00 is het programma afgelopen.

 

Is het zo simpel? Ja, het leven hoeft niet moeilijk te zijn :-D

 

Waar Arnhem, (Sonspark)

Adres Sonsbeeksingel

Aanvang 09:30

Start programma 10:00

Einde programma 16:00

Verzorging Koffie, thee, water, Lunch

Kosten voor 1 dec € 125,- Na 1 dec € 140,-

Maximaal 20 deelnemers  (vol = vol)